1 كيس توست، كوب سمنة ( أو زبدة )
الحشوة:1 علبة قشطة، 1/2 1 كوب حليب، 1/2 كوب نشاء، 1/2 كوب سكر
يوضع التوست في الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم تنزع أطرافه و هو جامد و يوضع في الخلاط حتى يتفتت.
تذوب السمنة و يوضع عليها التوست و يقلب حتى يتجانس المزيج.
يغلى الحليب على النار، ثم يوضع عليه السكر و النشاء ثم يرفع عن النار وتضاف القشطة.
توضع نصف كمية التوست في صينية وتوزّع فوقها الحشوة ثم تغطى بطبقة ثانية من التوست.
تخبز الصينية في فرن حامي لمدة ربع ساعة حتى تتحمر.
|
هأقدم لكم اكلات شهية وجميلة من كل البلاد مصرى وخليجى وآسيوى وهندى وعالمى وكمان هاقدم لكم نصائح للمطبخ وحلول للمشكلات اللى ممكن تقابلكم وتقدورا تتوصلوا معايا لو حابين تسألوا عن طريقة أكلة معينة او نصيحة او حل لمشكلة بتقابلكم وانا ان شاء الله هساعدوكم واقدملكم كل ما هو مفيد وشهى ولذيذ
الثلاثاء، 5 يونيو 2012
كنافة كذابة
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق