2 كوب طحين أو سميد ناعم، 1/2 كوب سمنة، 1/2 كوب سكر ناعم، نصف كوب ماء فاتر، نصف ملعقة خميرة جافة
الحشوة 1/2 1كوب فستق حلبي مبشور، 3 ملعقة طعام قطر، ملعقة طعام ماء زهر، ربع كوب سكر خشن، ملعقة طعام سمنة
تعجن مواد العجينة وتدعك وتترك حتي ترتاح ثم تقطع وترق قليلاً
تحشى بملعقة من الحشوة وتغلق ثم تشكل في قالب حسب الرغبة
تصف بالصواني وتخبز في فرن حامي علي درجة 180 حتى تشقر ويحمر وجهها من الأعلى قليلاً
تترك لتبرد ثم ترفع ويرش بالسكر الناعم حسب الرغبه
|
هأقدم لكم اكلات شهية وجميلة من كل البلاد مصرى وخليجى وآسيوى وهندى وعالمى وكمان هاقدم لكم نصائح للمطبخ وحلول للمشكلات اللى ممكن تقابلكم وتقدورا تتوصلوا معايا لو حابين تسألوا عن طريقة أكلة معينة او نصيحة او حل لمشكلة بتقابلكم وانا ان شاء الله هساعدوكم واقدملكم كل ما هو مفيد وشهى ولذيذ
الثلاثاء، 5 يونيو 2012
معمول بالفستق الحلبى
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق