الأربعاء، 6 يونيو 2012

الدجاج مع الخضار

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة

المقادير
نص كيلو صدور دجاج
2 حبة بصل مقطع جوليان
2 حبة طماطم مقطع جوليان
2 حبة بطاطس مقطع اى شكل تحبيه بس تكون متوسطة السمك
2 حبة فلفل رومى او حار حسب رغبتك
ملح وفلفل وبهارات فراخ
نص كوب من الماء

الطريقه
تتبل البانيه بالملح والفلفل والبهارات
تشوح فى صنية الفرن من الجانبين حتى تأخذ الون الدهبى
ترفع من الصنيه ويوضع مكانها البصل ويشوح مع رشه ملح وفلفل حتى يذبل نضيف حلقات الفلفل الاخضر ثم البطاطس ويقلب الجميع لمدة خمس دقائق نضيف نص كوب الماء واول لما يغلى بالمكونات ترفع من على النار ويرص عليهم البانيه وشريحات الطماطم وشويه من الزيت على الوجه ويدخل الفرن لمة15 دقيقه حتى تنضج

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق