المقادير
ملعقتان كبيرتان زيت، بصلة كبيرة مفرومة، كوب صلصة كتشاب، ملعقتان كبيرتان صلصة ((وورشستر)) أو أي صلصة حارة، ملعقتان كبيرتان خل أبيض، ملعقتان صغيرتان خردل، ملعقة صغيرة صلصة تباسكو الطريقة نحمر البصل بالزيت مدة 5 دقائق حتى يذبل تضاف باقى المقادير ونستمر بالطبخ لمدة عشر دقائق وتقدّم مع المشويات أو مع الخضار |
هأقدم لكم اكلات شهية وجميلة من كل البلاد مصرى وخليجى وآسيوى وهندى وعالمى وكمان هاقدم لكم نصائح للمطبخ وحلول للمشكلات اللى ممكن تقابلكم وتقدورا تتوصلوا معايا لو حابين تسألوا عن طريقة أكلة معينة او نصيحة او حل لمشكلة بتقابلكم وانا ان شاء الله هساعدوكم واقدملكم كل ما هو مفيد وشهى ولذيذ
الثلاثاء، 5 يونيو 2012
صلصة الباربيكيو
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق